Krendl Isoleringsmaskiner
Isolerer du med:
  • Papiruldisolering
  • Træuldisolering
  • Glasuldisolering
  • Stenuldisolering
  • Flamingogranulat
  • Perlitegranulat

Så kontakt os og hør hvilken isoleringsmaskine der passer netop til dig.
kontakt os
KRENDL FG425

Krendl FG425 Glas Master er specielt designet til små eller mellemstore håndværkere og entreprenører. FG serien er ny og lavet af Krendl i 2012 til den stigende efterspørgsel.
Denne FG model er i stand til at blæse alle former for glasfiber baseret isolering. Modellen er den mindste i serien af isoleringsmaskiner designet til glasfiber isolering. Den er monteret med en special lavet plast hopper, som gør, at vægten holdes nede.

LÆS MERE

KRENDL FG425

A-Z Tagteknik A/S

Hos A-Z Tagteknik anvender vi både traditionelt mineraluld og papiruld til efterisolering af tag/loft. Vi rådgiver altid om, hvilken form for efterisolering der er optimal i forhold til huset. Isoleringen indblæses med moderne specialudstyr, så den lægger sig tæt i alle hulrum og kuldebroer undgås. Efter noget tid lægger isoleringen sig stabilt samtidig med, at det er nemt at gøre plads til rør og ledninger under isoleringen, da den let kan skubbes til side.

                 Vi har her hos A-Z Tagteknik A/S valgt at investere i en Krendl maskine. Vi forinden undersøgt markedet og kunne konstatere, at en Krendl maskine var det bedste valg på markedet. Krendl maskinen opfyldte alle vores krav til indsprøjtning af granulat til efterisolering. Hos CBI Danmark A/S har vi konstateret, at man altid kan få hjælp og vejledning vedr. maskinen.                  

Med venlig hilsen

Peter Christensen & Jan Nielsen A-Z Tagteknik A/S

Vision:
"I AZ-tagteknik skal stoltheden over vores arbejde være vores omdrejningspunkt. Vi vil altid stræbe efter at kendes på den gode kvalitet.

A-Z Tagteknik A/S
Søndersøvej 266
5462 Morud
Tlf: 64 82 29 60
info@aztagteknik.dk
www.aztagteknik.dk

Jan Nielsen
Mob: 20 80 29 41
Peter Christiansen
Mob: 20 80 29 40

Design: MediaConnect